Startpagina
Wie zijn wij
Piloot Stijn Staelens
Ons materiaal
Promotie
Praktisch
Type ballonvaarten
Waar en wanneer
Tips bij een ballonvaart
Meteo
Foto's
Contact
Partners
Links
Disclaimer
 

Piloot : Stijn Staelens


Piloot Stijn Staelens, 26 jaar, kreeg de kriebel al vrij vroeg te pakken. Hij startte zijn balloncarrière in 1989, als crewlid bij Johan Spriet. Hij nam deel aan talrijke meetings zoals Eeklo, Sint-Niklaas, Luxemburg, La Roche, Houffalize,….

Het ballonvaren was niet meer weg te denken.

 

In 2002 startte Stijn zelf met de opleiding. En een paar jaar later ontstond Heavenballooning. De naam verklaart zichzelf: Een klein bedrijfje, die een hart heeft voor ballonvaren. Het genieten van elke ballonvaart staat centraal, het hemels effect.

 

Sinds 2002 heeft Stijn al heel wat ervaring opgedaan, zowel in het commerciële ballonvaren als in het sportballonvaren.

Stijn neemt deel aan heel wat evenementen, zowel binnenland als buitenland. Zo nam hij reeds deel aan meetings zoals Eeklo, Hotton, Olen, Waregem, Chambley, Sankt-Johann,…

Op vlak van sportballonvaren nam hij deel aan het Europees Kampioenschap te Hongarije, het Belgisch Kampioenschap te Oteppe en Balen en enkele challenges zoals Houthalen, Buren (Nederland),…

 

Maar één piloot maakt geen ballonteam, daarom kunnen wij ook steeds rekenen op de mensen langs de zijlijn, de crew zorgt er steeds voor dat we op een comfortabele manier de lucht in kunnen en dat na de vaart alles terug netjes opgeborgen word.